Virtuts

Equip
Equip
Pol Colomer
Dr. en física centrada en ciència de xarxes. Vaig estudiar la resistència de xarxes de infraestructures i com la topologia de les xarxes socials afecta la seva capacitat de transmetre malalties, rumors i creences. He estat investigador visitant al CAIDA (Center for Applied Internet Data Analysis) de San Diego. Soc també consultor científic extern a King Digital Entertainment plc. M'interessa donar valor a la immensa quantitat de dades que la nostra societat genera per a millorar el nostre dia a dia.
Dr. Pol Colomer
Co-fundador & co-CEO
Oleguer Sagarra
Dr. en física centrada en ciència de xarxes i mobilitat humana per la universitat de Barcelona, amb estada de investigació al MIT treballant en solucions compartides de mobilitat urbana. Màster en física computacional per la UPC. M'encanta entendre fenòmens socials i econòmics complexos a través de les traces que en deixen les dades associades, amb una visió analítica a la hora de modelitzar-los. M'encanta liderar projectes i resoldre problemes reals amb solucions originals.
Dr. Oleguer Sagarra
Co-fundador & co-CEO
Ausias March Calvo Minguillón
Acabant un doctorat de física en dinàmica molecular a la universitat politècnica de Catalunya (UPC). Màster en física computacional per la universitat de Barcelona i la UPC. Còmode emprant python i confortable amb Fortran. Constantment perdo i guanyo temps gràcies a la programació, en la meva aventura per programar la vida. Actualment descarregant internet sencera a casa preparant-me pel que pugui venir.
MsC. Ausias March Calvo Minguillón
Científic de dades
Xavier Clotet i Fons
Dr. en física estadística i de fluids per la Universitat de Barcelona i l'École Normale Supérieure de Lyon. També vaig ser investigador postdoctoral a la Clark University (MA, USA). Vaig deixar el món purament acadèmic per a treballar com a científic de dades en una consultora. Allí he aplicat tècniques de machine learning i big data per a la previsió de vendes, i hi he desenvolupat projectes R+D en el sector elèctric relacionat amb esdeveniments de clima extrem i la seguretat d’infraestructures crítiques. Com més entenguem l'enorme quantitat de dades que ens envolten, més fàcil ho tindrem per a reduir els prejudicis i l'acientifisme de la nostra societat.
Dr. Xavier Clotet i Fons
Científic de dades líder
Xavier Hoffmann
Màster en Física de Sistemes Complexos per la Universitat de les Illes Balears. A mig camí d'un Doctorat en Ciència de Xarxes a la Universitat de Barcelona, explorant la relació entre memòria i topologia en interaccions socioeconòmiques. Detecto obstacles i resolc problemes. Amb esperança de reduir la bretxa entre la recerca acadèmica, l'empresa i la societat.
MsC. Xavier Hoffmann
Innovador de dades
Carlos Gil
Graduat en física per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Màster en modelització i ciència de dades pel Centre de Recerca Matemàtica (CRM) - UAB. Consultor en algoritmes de machine learning amb experiència en projectes de big data en el sector de la indústria minorista, bancaria, logística i del transport i de la indústria farmacèutica. M’interessa l’anàlisi i comprensió de les dades que la societat genera, com a pas previ a poder trobar solucions acurades a problemes actuals.
MsC. Carlos Gil
Científic de dades líder
Nikos Kouvaris
Doctor en Matemàtica Aplicada, M.Sc. en física computacional, llicenciat en física. Compto amb una àmplia experiència en disseny i implementació de projectes de investigació centrats en modelat matemàtic i tècniques de programació (enfocades a Sistemas Complexos). Gaudeixo aplicant la meva experiència científica per a resoldre problemes complexos basats en dades i desenvolupant models i mètriques associades per a realitzar estimacions i prediccions.
Dr. Nikos Kouvaris
Científic de dades
Toni Lozano
Doctor en matemàtiques i enginyer informàtic per la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant la tesi vaig fer una estada d'investigació a la universitat de Copenhague. Actualment treballo com científic de dades especialitzat en xarxes neuronals i dono classes de machine learning i deep learning a la UAB i a la UOC.
Dr. Toni Lozano
Especialista en Machine Learning
Núria Vinyoles Vergés
Doctora en física per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialitzada en astrofísica teòrica. Després d’acabar la meva etapa a la universitat, vaig treballar a Estats Units com a analista d’intel·ligència de negocis en una fundació sense ànim de lucre. Allà utilitzava i analitzava totes les seves dades disponibles amb l’objectiu de solucionar tant problemes del dia a dia com reptes i projectes futurs. Ara estic interessada en aplicar tota la meva experiència prèvia per treballar resolent problemes del sector empresarial.
Dra. Núria Vinyoles Vergés
Científica de dades
Albert Iribarne
Graduat en matemàtiques i física per la universitat de Barcelona amb un màster d'inteligència artificial per la universitat Pompeu Fabra. Tinc experiència en recerca i he treballat com a consultor durant més de dos anys. M'encanta dissenyar i desenvolupar aplicacions que ajuden a la gent i a les empreses a explotar millor i entendre les seves dades.
MsC. Albert Iribarne
Científic de dades
Teresa Reinhard
Dra. en física per l'institut Max Planck de l'estructura i dinàmica de la materia a Hamburg, Alemanya, centrada en el desenvolupament de mètodes per la solució aproximada del problema de molts cossos en mecànica quàntica. M'encanta aplicar tècniques d'abstracció i modelització axií com els meus coneixements matemàtics a problemes pràctics. Crec que la ciència de dades tindrà molta influència en la nostra societat, i que treballar com a científica de dades és la combinació perfecta de repte, plaer i la possibilitat d'influir en el futur per a que sigui més just per tots i totes.
Dra. Teresa Reinhard
Científica de dades
Aina Bernal
Graduada en física i llicenciada en antropologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. He desenvolupat la meva carrera professional com a consultora de transformació digital de les organitzacions, treballant per diferents sectors econòmics i per diferents tipus d’organitzacions (empreses, administracions públiques i entitats sense ànim de lucre). M’encanta ajudar a les organitzacions a ser més competitives mitjançant l’aplicació de la ciència de dades en els seus processos de negoci. M’interessa també l’ètica aplicada a aquesta ciència de dades.
Llic. Aina Bernal
Promotora de vendes
Luce Prignano
Luce Prignano és investigadora postdoctoral a la Universitat de Barcelona. Llicenciada en Física per la “Sapienza” de Roma i doctora per la Universitat de Barcelona amb una tesi sobre xarxes complexes. Ex-investigadora de l'“Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social” (IPHES) on va treballar en xarxes de comunicació terrestre protohistóriques. És sòcia fundadora de l'associació cultural heurística.barcelona on desenvolupa projectes d'investigació, formació i comunicació científica en colaboració amb diverses entitats de Barcelona (ClabB, Dribia, tecnopolítica IN3) i Saragossa (Etopía).
Dra. Luce Prignano
Científica de xarxes
Emanuele Cozzo
Emanuele Cozzo és llicenciat en física per la universitat 'Sapienza' de Roma i Doctor per la Universitat de Saragossa amb una tesi sobre teoria de xarxes multicapa. Actualment desenvolupa la seva activitat investigadora a la Universitat de Barcelona. És soci fundador de l'associació cultural heuristica.barcelona dedicada a la promoció d'una cultura de les dades obertes i de la sobirania científica i tecnològica.
Dr. Emanuele Cozzo
Científic de xarxes
Hug Perelló
Graduat en telecomunicacions i ara treballant com a desenvolupador de software a l'estudi d'aplicacions mòbils BeMobile. La meva passió es centra en oferir integracions de dades senzilles i funcionals per a grans projectes de programació mitjançant back-ends elegants.
Hug Perelló
Conseller tecnològic
Albert Díaz-Guilera
Albert Diaz-Guilera és catedràtic de física a la universitat de Barcelona. La seva recerca es centra actualment en aspectes generals de les xarxes complexes. Físic estadístic de formació, les seves línies de recerca s'han ampliat per cobrir aspectes de diversos camps: biologia, economia, ciències socials i la lingüística. Autor de més de 100 articles de física en revistes internacionals. Ha donat més de 100 xerrades a conferències i centres de recerca reconeguts. Líder del grup de recerca CLabB (http://clabb.eu), IP de projectes del govern Català, Espanyol i la UE. Coordinador de la xarxa catalana per a l'estudi dels sistemes complexos (complexitat.CAT)